Virtualni inkubator

Razvojna agencija Zavidovići

digital experience
digital experience
digital experience
digital experience
Otkrij pogodnosti virtuelne inkubacije

Virtualni, inovativni, efikasni

Virtualni inkubator otvara vam svijet novih mogućnosti

Virtualna inkubacija pruža sveobuhvatnu podršku poduzetnicima kroz pristup poslovnoj bazi podataka, edukativnim resursima te obavijestima o poticajima i grantovima. Korisnici također imaju mogućnost savjetovanja s stručnjacima, umrežavanja s drugim poduzetnicima te korištenja coworking prostora i adrese za registraciju djelatnosti. Dodatno, inkubator omogućuje primanje pošte te promociju preduzeća na svojoj web stranici. Ove pogodnosti integrirane su kako bi podržale uspješan razvoj poslovanja korisnika virtualnog inkubatora.

Prijava Registracija

Javni pozivi

Virtualni inkubator redovno obavještava svoje korisnike o dostupnim javnim pozivima, poticajima i grantovima koji im mogu pomoći u finansiranju njihovih poslovnih ideja, proširenju poslovanja ili ulaganju u inovacije.

Čitaj dalje

SHOWROOM FIRMI

Korisnicima se pruža prilika da pregledaju različite firme koje posluju unutar inkubatora, što im omogućuje stvaranje poslovnih kontakata, potencijalnu suradnju i razmjenu iskustava.

Čitaj dalje
Exclusive

EDUKACIJE

Virtualni inkubator nudi pristup raznolikom setu edukativnih resursa i materijala kako bi podržao kontinuirano učenje i profesionalni razvoj korisnika.

Čitaj dalje

BAZA PODATAKA

Korisnici imaju pristup bogatoj bazi podataka koja im omogućuje istraživanje tržišta, analizu konkurencije i identifikaciju poslovnih prilika i trendova koji su relevantni za njihovo poslovanje.

Čitaj dalje

REZARVACIJA COWORKING KANCELARIJE

Korisnicima se omogućuje rezervacija coworking prostora putem jednostavnog sistema kako bi imali fleksibilnost i kontrolu nad svojim radnim okruženjem.

Čitaj dalje
New

SHOWROOM PROIZVODA

korisnicima je omogućen pregledavanje proizvoda koji su ponuđeni od strane različitih preduzeća unutar inkubatora, što im može pružiti inspiraciju za suradnju ili nove poslovne ideje.

Čitaj dalje
Explide
Drag