Virtualni inkubator

Novosti 28.04.2024


Unaprijedite Vaše Poslovanje sa Virtualnim Inkubatorom Razvojne Agencije Zavidovići

 

U digitalnom dobu, podrška poduzetnicima i malim preduzećima ključna je za njihov uspjeh. Virtualni Inkubator Razvojne Agencije Zavidovići predstavlja inovativnu online platformu koja pruža poslovne, tehničke i obrazovne usluge kako fizički prisutnim, tako i virtualnim korisnicima. S našim programom podrške, cilj nam je osnažiti malo i srednje poduzetništvo u Bosni i Hercegovini, pružajući im resurse i znanje potrebno za uspjeh.

Virtualni Inkubator otvoren je za mala i srednja preduzeća registrirana u Bosni i Hercegovini, udruženja građana i fizička lica koja teže razvoju svojih poslovnih ideja.

Svaki preduzetnik ili startap koji želi postati član Virtualnog Inkubatora može se registrovati putem online obrasca dostupnog na našoj platformi (www.raz.ba). Registracija je besplatna i otvorena za sve zainteresirane, pružajući jednostavan pristup našim uslugama.

Agencija razmatra svaku prijavu i odlučuje o prihvatu ili odbijanju u program Virtualne Inkubacije. Za korisnike coworking kancelarije, nakon odobrenja prijave, priprema se ugovor o korištenju prostora, koji regulira međusobne obaveze u skladu s pravilima i cjenovnikom usluga.

Osobe koje planiraju osnovati ili registrirati privrednu djelatnost mogu se prijaviti putem online obrasca, navodeći detalje o svojoj djelatnosti. Nakon potpisanog ugovora, korisniku coworking kancelarije daje se odobrenje za registraciju sjedišta nove djelatnosti na adresi inkubatora.

Program Virtualne Inkubacije nudi različite vrste članstva s besplatnim uslugama poput korištenja poslovne baze podataka, pristupa edukativnim sadržajima, obavijestima o javnim pozivima te savjetodavnim uslugama. Korisnici coworking kancelarije dodatno imaju pristup prostoru za rad, mogućnost korištenja adrese za registraciju djelatnosti, poštanskog sandučića te promociju na našoj web stranici.

Virtualni Inkubator Razvojne Agencije Zavidovići pruža sveobuhvatnu podršku malim i srednjim poduzetnicima, nudeći im resurse, znanje i prostor potreban za uspjeh. Pridružite nam se i iskoristite prednosti koje donosi naša platforma kako biste ostvarili svoje poslovne ciljeve!

Virtualni inkubator i coworkign kancelarija uspostavljeni su kroz projekat Business Plus koji je podržan kroz zajedničku grant šemu koju implementiraju Federalno ministarstvo razvoja, poduzetništva i obrta i Razvojni program Ujedinjenih nacija (UNDP) u BiH u okviru projekta a “Boljom upravom do bržeg ekonomskog rasta”.




Explide
Drag