Coworking kancelarija

Novosti 28.04.2024


U današnjem dinamičnom poslovnom okruženju, poduzetnicima je potrebna podrška i resursi koji će im omogućiti rast i uspjeh. Coworking kancelarija Virtualnog Inkubatora stvorena je s ciljem pružanja sveobuhvatne podrške poduzetnicima i malim preduzećima. S našim raznolikim setom pogodnosti, nudimo ne samo radni prostor, već i priliku za razvoj i umrežavanje.

Pogodnosti Coworking Kancelarije:

  1. Korištenje poslovne baze podataka: Naši članovi imaju pristup bogatoj poslovnoj bazi podataka koja im pomaže u istraživanju tržišta, identifikaciji potencijalnih klijenata i donošenju informiranih poslovnih odluka.

  2. Pristup edukativnim sadržajima: Virtualni inkubator pruža edukativni sadržaj na različite teme iz područja poslovanja, tehnologije i razvoja vještina, pružajući našim članovima priliku za kontinuirano učenje i profesionalni razvoj.

  3. Obavijesti o javnim pozivima, poticajima i grantovima: Informiramo naše članove o dostupnim javnim pozivima, poticajima i grantovima kako bi im pomogli u pronalaženju dodatnih izvora finansiranja za svoje projekte i inicijative.

  4. Savjetodavne usluge: Naš tim stručnjaka pruža savjetodavne usluge u različitim područjima kao što su niznis planovi, marketing, financije i upravljanje projektima, pomažući poduzetnicima da prevaziđu izazove i ostvare svoje poslovne ciljeve.

  5. Umrežavanje sa ostalim poduzetnicima i potpornim institucijama: Coworking prostor je idealno mjesto za umrežavanje i razmjenu ideja s drugim poduzetnicima, kao i za povezivanje s potpornim institucijama kao što su investitori, akceleratori i mentorske organizacije.

  6. Fleksibilno korištenje coworking kancelarije: Naši članovi mogu koristiti coworking kancelariju prema vlastitom rasporedu, uz maksimalno 10 sati mjesečno, pružajući im fleksibilnost da prilagode radno vrijeme svojim potrebama.

  7. Korištenje adrese za registraciju djelatnosti i poštanskog sandučića: Omogućavamo našim članovima korištenje adrese coworking kancelarije za registraciju svojih djelatnosti, kao i poštanskog sandučića za primanje pošte, pružajući im profesionalnu poslovnu podršku.

  8. Predstavljanje preduzeća na web stranici Virtualnog Inkubatora: Naša web stranica služi kao platforma za promociju preduzeća, proizvoda ili usluga naših članova, pružajući im vidljivost i priliku za privlačenje novih klijenata i partnera.

Coworking kancelarija Virtualnog Inkubatora nije samo prostor za rad, već i zajednica koja podržava i potiče rast poduzetnika i malih preduzeća. S našim sveobuhvatnim setom pogodnosti i fleksibilnim pristupom, nudimo podršku koja vam je potrebna da ostvarite svoje poslovne ciljeve. Pridružite nam se i budite dio naše inspirativne poslovne zajednice!

 

Coworking kancelarija opremljena je kroz projekat Business Plus koji je podržan kroz zajedničku grant šemu koju implementiraju Federalno ministarstvo razvoja, poduzetništva i obrta i Razvojni program Ujedinjenih nacija (UNDP) u BiH u okviru projekta a “Boljom upravom do bržeg ekonomskog rasta”.

 




Explide
Drag