Vaučeri za transformaciju poslovanja malih i srednjih preduzeća

Vaučeri za transformaciju poslovanja malih i srednjih preduzeća

Vaučeri za transformaciju poslovanja malih i srednjih preduzeća

U sklopu ambiciozne inicijative za digitalizaciju poslovanja malih i srednjih preduzeća u Bosni i Hercegovini, Digitalni Inovacijski Hub Digital Storm pruža usluge putem Inovacijske Vaučer Sheme. Osigurajte svoj bespovratni vaučer u vrijednosti do 10.000 KM uz samo 10% vlastitog učešća, omogućujući potpunu digitalnu transformaciju i inovacije u vašem poslovanju.

Inovacijski vaučeri dodjeljivat će se za projekte vezane uz razvoj proizvoda, tehnološke inovacije, ili inicijative i projekte digitalne transformacije malih i srednjih preduzeća.

Ovim putem predstavljamo QSS servise dostupne putem Digital Storm DIH:

Obratite se na e-mail prodaja@qss.ba ili 033 563 000 kako bi dobili pomoć pri odabiru usluge i podršku u aplikativnom procesu za vaučer.

Projekt BOOST je dio Inovacije i digitalizacije malih i srednjih preduzeća u BiH/EU4DigitalSME, finansiran od strane Evuropske unije i Saveznog ministarstva za ekonomsku saradnju i razvoj Savezne Republike Njemačke (BMZ). Cilj projekta je potaknuti razvoj ekonomije u Bosni i Hercegovini fokusirajući se na digitalnu transformaciju. Projekt implementira Deutsche Gesellschaft für Internationale Zusammenarbeit (GIZ). Projekat traje do isteka vaučera.

Close