Upriličen Info dan prezentacije Javnih poziva FMRPO u Zavidovićima

Upriličen Info dan prezentacije Javnih poziva FMRPO u Zavidovićima

Upriličen Info dan prezentacije Javnih poziva FMRPO u Zavidovićima

Razvojna agencija Zavidovići u partnerstvu s Federalnim ministarstvom razvoja, poduzetništva i obrta dana 03.05.2023. godine je organizirala Info dan prezentacije javnih poziva raspisanih po Javnom natječaju za grant sredstava za 2023. godinu i Javni natječaj za kreditna sredstva u 2023. godinu. Prezentacija je održana u velikoj Sali Centra za kulturu Zavidovići.

Info danu su prisustvovali predstavnici općina i gradova, Udruženja poduzetnika i obrtnika, razvojnih agencija, predstavnici MSP sektora s područja grada Zavidovići i okolnih gradova.

Na početku se obratio direktor Razvojne agencije Zavidovići Ajdin Polić koji se zahvalio svima na odazivu.

Javne pozive prisutnima u Zavidovićima, ispred Federalnog ministarstva poduzetništva i obrta (FMRPO prezentirali su Nevzet Sefo i Zdenko Perić, a radi se o pet projekata kroz koje će se dodijeliti bespovratna sredstva za različite vrste korisnika.

Tijekom današnje prezentacije istaknuto je da se radio o projektima na koje mogu aplicirati Općine i gradovi u Federaciji Bosne i Hercegovine, obrtnici i kompanije. Također su prezentovali i javni natječaj za kreditna sredstva.

U svom uvodnom obraćanju Nevzet Sefo prisutne je upoznao o kojim projektima je riječ i tko može aplicirati na pojedine projekte. Predstavio je i pojasnio uvjete prijave, kriterije te iznose koji stoje na raspolaganju aplikantima.

Nakon završene prezentacije svih projekata Sefo i Perić su u interaktivnoj komunikaciji odgovarali na sve upite  i nejasnoće u vezi javnih poziva.

Predstavnici  Federalnog ministarstva razvoja, poduzetništva i obrta na kraju današnje prezentacije pozvali su sve sudionike da se jave za sva daljnja pitanja i nedoumice vezane za popunjavanje aplikacije kako na adrese danog ministarstva tako i na adresu Razvojne agencije Zavidovići koji će pomoći u pregledu aplikacija prije predaje i realizaciji istih.

Close