Održana Izložba „Lokalni zavidovićki proizvod“ povodom dana Grada Zavidovići

Održana Izložba „Lokalni zavidovićki proizvod“ povodom dana Grada Zavidovići

Održana Izložba „Lokalni zavidovićki proizvod“ povodom dana Grada Zavidovići

U četvrtak, dana 15.09.2022. godine održana je Izložba poljoprivrednih proizvoda voća i povrća, domaćih rukotvorina pod nazivom „Lokalni zavidovićki proizvod“ povodom dana Grada Zavidovići.

Naš cilje je da pružimo podršku i kreiramo još jednu priliku za poljoprivredne proizvođače, udruženja i obrtnike da svoje proizvode, izlože i plasiraju našim sugrađanima, da kreiramo priliku da se namire kvalitetom koji nije svakodnevno dostupan.

Izložbama i sajmovima želimo raditi na marketingu naše domaće proizvodnje a posebno želimo poslati pozitivnu sliku u medije iz Zavidovića o pozitivnim promjenama jer ipak mi smo vrijedan i marljiv narod, vrijedni smo proizvođači a svojim radom želimo da se o nama ponovo pozitivno priča u cijelom svijetu.

Svi izlagači su iskazali zadovoljstvo sa Izložbom, odnosno prilikom koju vide kao podršku za prodaju. Izložbe i sajmovi su najbolja prilika da se promoviše proizvodnja. Odziv građana je zadovoljavajući a sama Izložba promoviše pozitivnu stranu našeg Grada.

Razvojna agencija zahvaljuje se na saradnji svi izlagačima, posjetiteljima te udruženju Agro Dolina, ALD Zavidovići, Centru za kulturu i naravno Gradu Zavidovići koji je glavni pokrovitelj izložbe. Medijski Izložbu pratili su Smart.tv, radio 1503 Zavidovići kojima se zahvaljujemo.

U nastavku možete pogledati galeriju slika sa Izložbe:

 

Close