Održana druga izložba “LOKALNI ZAVIDOVIĆKI PROIZVOD”

Održana druga izložba “LOKALNI ZAVIDOVIĆKI PROIZVOD”

Održana druga izložba “LOKALNI ZAVIDOVIĆKI PROIZVOD”

Uspješno održana izložba poljoprivrednih proizvoda

U čast promocije domaćih poljoprivrednih proizvoda, održana je uspješna izložba u našem gradu proteklog vikenda. Ova sjajna manifestacija okupila je brojne proizvođače, poljoprivredne stručnjake i posjetitelje, s ciljem promoviranja kvalitete lokalne poljoprivredne ponude.

Organizacija izložbe povjerenja je bila povjerena udruženjima poljoprivrednika u suradnji s lokalnim vlastima, a njen uspjeh svakako je rezultat marljivosti i predanosti svih sudionika. Naizgled običan prostor za izložbe pretvorio se u čaroban svijet poljoprivrede, ispunjen mirisima svježe ubranih plodova i bogatstvom raznolikih proizvoda.
Posjetitelji su imali priliku razgledati šarolik izbor voća i povrća, meda, kao i raznih specijaliteta poput domaćih džemova, slatkih i slanih zimnica te suvenira vezanih uz poljoprivredu. Sve izložene namirnice oduševile su posjetitelje svojom kvalitetom i svježinom.
Proizvođači su pokazali svoje umijeće i trud ulažući u kvalitetne proizvode koji su odražavali raznolikost naše regije. Njihova stručnost i ljubav prema poljoprivredi bili su vidljivi na svakom koraku izložbe.
Ovom izložbom prikazana je važnost i vrijednost domaće poljoprivrede te poticanje lokalne ekonomije. Kupovinom proizvoda direktno od proizvođača podržavamo njihov rad i doprinosimo održivost naše zajednice. Također, promocija lokalnih proizvoda odražava našu predanost zdravom životnom stilu i brizi za okoliš.

Zahvaljujemo svima koji su sudjelovali u organizaciji ove izložbe te svima koji su posjetili ovaj uspješan događaj. Neka nam ova izložba bude podsjetnik na bogatstvo domaćih poljoprivrednih proizvoda i važnost očuvanja naše poljoprivredne tradicije.

U nastavku možete pogledati slike i listu izlagača sa druge izložbe održane 19/08/2023. godine:

SPISAK IZLAGAČA , ZAVIDOVIĆI 19/08/2023:

UPP AGRO-DOLINA proizvodnja poljoprivrednih proizvoda

INES DURIĆ izrada unikatnih predmeta od drveta, restauracija namještaja

AJLA FERUŠIĆ SAČIĆ prodaja umjetničkih slika (ulje, akril na platnu, portreti olovkom rađeni i unikatni satovi)

ISMET MUSTIĆ - UDR  DUGA ljubitelji pisane riječi

GORDANA ANTOLOVIĆ proizvodnja prirodne kozmetike

JASMINA DŽINIĆ

AMIRA ĆATIĆ  poljoprivredni proizvodi

GARANKIĆ SAMIR

IFETA BJELIĆ

HAJTIĆ SEMIRA poljoprivredni proizvodi, voćarstvo

SALIHOVIĆ HALIDA

ĆAZIM MUJARIĆ PČELAR med i medni pripravci

ŠABIĆ ŠEMSA umjetnost rad na foliji, slike

SAMIR BULJUBAŠIĆ PČELAR

UŽ KRIVAJA-ISKRA poljoprivredni proizvodi, šivenje, pletenje, vez

 

 

Close