JAVNI POZIV ZA PRIJAVU NA SAJAMSKU MANIFESTACIJU "LOKALNI ZAVIDOVIĆKI PROIZVOD"

JAVNI POZIV ZA PRIJAVU NA SAJAMSKU MANIFESTACIJU "LOKALNI ZAVIDOVIĆKI PROIZVOD"

JAVNI POZIV ZA PRIJAVU NA SAJAMSKU MANIFESTACIJU “LOKALNI ZAVIDOVIĆKI PROIZVOD”

Pozivamo sve poljoprivredne proizvođače, obrte, udruženja i zadruge sa područja Zavidovića da obogate sajamsku manifestaciju "Lokalni zavidovićki proizvod". Ovo je izvanredna prilika da pokažete svoju stručnost i kvalitetu svojih proizvoda!

Očekujemo širok spektar izlagača, koji će predstaviti svoje najbolje proizvode lokalnog porijekla. Bilo da se bavite poljoprivrednom proizvodnjom, tradicionalnim zanatima ili stvarate unikatne proizvode, pozivamo Vas da se prijavite i postanete dio ove posebne izložbe.

Izložba će se održati 8. Jula (subota) od 08:00 do 15:00 sati, na prekrasnom šetalištu pored hotela Kristal u ulici Hasana Kjafije Pruščaka. To će biti idealna prilika za Vas da izložite svoje proizvode i uspostavite direktan kontakt s kupcima. Sajamska atmosfera stvarat će ugodno okruženje za prodaju i razmjenu iskustava među izlagačima.

Rok za prijave je 5. Juli 2023. godine, stoga požurite i osigurajte svoje mjesto na ovoj izložbi! Prijave se primaju na brojeve telefona 032-878-404 i 061-704-834, ili direktno u Razvojnoj agenciji Zavidovići.

Radujemo se vašoj prijavi i veselimo se vašem dolasku na izložbu. Budite dio ovog značajnog događaja koji promiče lokalnu prizvodnju!

Close