Izložba "LOKALNI ZAVIDOVIĆKI PROIZVOD"

Izložba "LOKALNI ZAVIDOVIĆKI PROIZVOD"

Izložba “LOKALNI ZAVIDOVIĆKI PROIZVOD”

Srdačno Vas pozivamo da posjetite sajamsku izložbu "Lokalni Zavidovićki Proizvod", koja će se održati u subotu, 8. jula, s početkom u 8 sati. Ova izložba ima za cilj promovirati i podržati domaće proizvođače i njihove izuzetne proizvode koji dolaze iz našeg predivnog grada Zavidovića.

Na izložbi ćete imati priliku upoznati se s širokim spektrom proizvoda koji su proizvedeni u našem lokalnom području. Od svježe ubranih voća i povrća, preko domaćih proizvoda, pa sve do unikatnih ručno izrađenih predmeta i suvenira, ova izložba će vam pružiti jedinstvenu priliku da podržite lokalnu zajednicu i istovremeno uživate u vrhunskim proizvodima koje ona nudi.

Osim toga, imat ćete priliki degustirati i domaći gasto stol sa raznovrsnom ponudom. Moći ćete se družiti s lokalnim proizvođačima, čuti njihove priče i saznati više o njihovom radu i procesu stvaranja tih izvrsnih proizvoda.

Pozivamo vas da dođete sa svojim obiteljima, prijateljima i voljenima te provedete nezaboravan dan na ovoj izložbi. Budite sigurni da ćete pronaći nešto posebno za sebe ili da pružite podršku lokalnoj zajednici kupovinom njenih proizvoda.

Izložba "Lokalni Zavidovićki Proizvod" održat će se na šetalištu pored hotel Kristal, u subotu, 8. jula, s početkom u 8 sati.

Radujemo se vašem dolasku i zajedničkom provođenju ugodnog vremena na ovoj jedinstvenoj izložbi.

Close