BESPLATAN kurs Python programiranja na ITAcademy u Banjaluci

BESPLATAN kurs Python programiranja na ITAcademy u Banjaluci

BESPLATAN kurs Python programiranja na ITAcademy u Banjaluci

Upoznajte se sa jednim od najcjenjenijih programskih jezika na kursu „Uvod u Python”

Python je jedan od najznačajnijih programskih jezika opšte namjene. Nastao je još devedesetih godina prošlog vijeka, ali zahvaljujući svojoj širokoj primjenjivosti i jednostavnoj sintaksi i dalje važi za jedan od najpopularnijih jezika programera širom svijeta.

Zbog njegove funkcionalnosti, upotreba Pythona bilježi kontinuiran razvoj u cijelom svijetu. Koriste ga neke od najpopularnijih globalnih kompanija, a veoma lako se uči. Njegova jasna sintaksa doprinosi lakoj čitljivosti i preglednosti programa.

Ukoliko ste oduvijek željeli da naučite programski jezik kako biste unaprijedili svoju karijeru ili se otisnuli u programerske vode, učenje Pythona je odličan izbor.

Kurs počinje 4. maja, traje 24 časa i održavaće se dva puta sedmično poslijepodne u moderno opremljenim prostorijama ITAcademy u Banjaluci.

ŠTA ĆETE NAUČITI?

Kurs je apsolutno prilagođen početnicima, tako da ne morate brinuti o nedostatku predznanja jer vas to neće nimalo ometati tokom predavanja.

Cilj kursa je da se upoznate sa osnovama programskog jezika Python. Imaćete priliku da naučite osnovna pravila sintakse ovog jezika, ali i da prepoznate širok spektar njegove primjenjivosti.

Na obuci ćete se na zabavan način upoznati sa jednim od najpopularnijih programskih jezika, a ujedno ćete se i sjajno zabaviti. Osim toga:

  • napravićete prve programe služeći se Pythonom.

NAPRAVITE PRVE ZNAČAJNE PROGRAMERSKE KORAKE

Kurs će vam omogućiti sticanje osnovnog znanja o jednom od najznačajnijih programskih jezika čija se funkcionalnost proteže na brojne programerske aktivnosti, od web developmenta i kreiranja video-igara do kompleksne vještačke inteligencije.

Ukoliko ste spremni da se pokažete u svijetu programiranja, Python predstavlja pravi prvi korak na tom putu. Poznavaoci ovog jezika odlično su plaćeni stručnjaci kojima ne manjka poslovnih ponuda. Beneficije u kojima programeri uživaju su brojne, ali zagarantovan posao, visoka plata, brojne freelance opcije koje uključuju rad od kuće samo su neke od njih.

Ne čekajte – pridružite nam se u učenju novog programskog jezika i svoje dalje usavršavanje možete nastaviti na posebno koncipiranom programu za buduće Python stručnjake na ITAcademy.

Prijavite se putem ovog linka i rezervišite svoje mjesto na vrijeme, jer je broj polaznika ograničen.

Close