EDUKATIVNA RADIONICA-“UZGOJ I PRERADA JAGODIČASTOG VOĆA-MALINA”

U sklopu projekta “ZELENO ZAPOŠLJAVANJE”, kojeg implementira Udruga poduzetnika i poslodavaca Žepče u partnerstvu sa: Razvojnom agencijom Zavidovići, Općinom Zavidovići, Službom za zapošljavanje ZDK-Biro rada Zavidovići, Privrednom/Gospodarskom komorom FBiH, P.U. Centrom za obrazovanje odraslih, Udruženjem poljoprivrednih proizvođača “Agro-Dolina” Zavidovići, Opštom poljoprivrednom zadrugom “Agrofarm” Žepče i Frutti-Funghi” d.o.o. Zavidovići, održati će se edukativne radionice na temu: Uzgoj i prerada jagodičastog voća, sa posebnim osvrtom na malinu.

Edukativne radionice će se održati 20.03.2018. i 22.03.2018. godine u prostorijama Razvojne agencije Zavidovići sa početkom u 10:30 sati.

Predavač: Dževad Lavić-Magistar poljoprivrede (Stručni savjetnik pri kabinetu za voćarstvo Federalnog zavoda za poljoprivredu)

Projekt “ZELENO ZAPOŠLJAVANJE” se implementira u okviru projekta “Podrška lokalnim partnerstvima za zapošljavanje u BiH” koji je dio EU Programa za lokalni razvoj i zapošljavanje – BIH/15/01/EUR-Local Employment Partnership (LEP).

Pozivnicu za edukativne radionice možete preuzeti ovdje:

Pozivnica_edukativna radionica_Uzgoj i prerada jagodičastog voća_Malina

 

Leave a Comment